Mit kell tudnunk a metamorf masszázsról

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, melynek alkalmazásával életvitelünkben jelentős javulást érhetünk el.

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudatunk legmélyén.

Ezek az „élmények” lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, megalázások, szeretet megvonása, vagy lelkiismeret-furdalás is.

Ezek a lelki gátak blokkolják a test és a lélek számára az egészséges energia-áramlást, mely kihat a mindennapi életünkre is. Megakadályoz minket abban, hogy egészséges, örömteli életet élhessünk.

Minden embernek három féle múltja van.

 

1.     Előző életek

 

2.     Magzati időszak, azaz a méhen belüli időszak, mely a fogantatástól a leszületésig tart

3.     A jelen élet múltja, tehát a születéstől a mai napig tartó időszak.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

Kedvezően hat még: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, ideg becsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra is.

Bejelentkezés: 06-70-367-5303      vagy      energiastudio@gmail.com

főnix masszázs.jpg
metamorf massazs.png

Zene Be/Ki