Szeretettel köszöntöm!

 

Vadász Sándorné Ica vagyok. 

1960-ban születtem Monoron, de jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszász városában élek.

Hosszú évek óta éltem az ezoterikus dolgok társaságában férjem által, azonban be kell vallanom, hogy igen szkeptikus voltam ezzel a területtel kapcsolatosan.

 

Aztán 2005-ben történt egy igen jelentős változás mindennapjainkban, amely nagy mértékben megváltoztatta életünket.

Férjem akkor kezdett el foglalkozni eröteljesebben a spirituális dolgokkal. Szinte mindennapossá vált a tanulás. 

Egyik tanfolyam követte a másikat, s folyamatosan haladt felfelé a megkezdett úton.

Sokszor hallottam tőle és másoktól is, hogy a 2010-es év a nagy változások éve lesz, amely igen nagy mértékben befolyásolja, illetve megváltoztatja a párkapcsolatokat is.

Talán ez adta meg a kellő instrukciót, de egyre jobban erősödni kezdett bennem az érzés, hogy nekem is rá kell lépnem a párom által megkezdett útra.

 

Először csak az interneten gyűjtöttem az információkat, s majd az év júliusában az addigi elhatározást már tett követte. 

Rátaláltam a Reikire, s úgy éreztem ez az ami engem érdekel. A Reiki 1-es tanfolyam elvégzését követően már tudtam, itt nem fogok megállni.

A 2-es tanfolyam elvégzése után gyökeresen megváltozott az életem.

Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Könnyebben veszem az óta is az akadályokat, a testi és lelki megpróbáltatásokat egyaránt.

Már másként látom a világot, s az addigi negativitások folyamatosan eltűntek életemből.

Egyre inkább erősödött bennem a tudat, hogy segíteni szeretnék másoknak testi , illetve lelki problémáik megoldásában.

 

Mesterem Nagy János, akinek nagyon sokat köszönhetek, s aki megerősített abban, hogy mennem kell tovább.

Így aztán megszereztem a Reiki Mester fokozatát, majd elvégeztem az Aktív szellemgyógyászatot  és az Angyal kommunikációt is. Ezt követően pedig megszereztem a Reiki tanár képesítést. Spirituális fejlődésem azonban nem ért véget, hiszen az ember mind több tudásra vágyik.

A Silva féle agykontroll elvégzését követően jelentkeztem az Esszénus Teológiai és Vallástudományi Akadémiára, melynek elvégzését követően 2013-ban pappá szenteltek.  

2020-ban Jász-Nagykun-Szolnok Megye Szervező és Vezető Püspöke lettem, majd ezt követően alapítottuk meg egyházi közösségünket. Az Atya akaratából ma már Jézus Szeretetének Egyetemes Egyházának tagjaként végzem áldásos tevékenységemet. 

 

Az évek során egyre jobban tudatosult bennem, hogy minden betegségnek megvan a lelki eredete. S mivel szerettem volna, ha ezen a területen is segíteni tudok embertársaimnak, így idő közben jelentkeztem az ETE Hatodik érzék spirituális képzésére, melynek elvégzését követően sikeres vizsgát tettem. 

Ezt követően elvégeztem a Metamorf masszázs tanfolyamot, hiszen az a tapasztalatom, hogy nagyon sok lelki blokkot, elszenvedett sérelmeket hordozunk magunkban, melyeket még előző életekben szenvedtünk meg. Ezeket a blokkokat, gátakat lehet oldani a metamorf masszázzsal.

Ma már okleveles lélekmentorként is igyekszem segíteni a hozzám fordulókat. 

Úgy gondolom mai rohanó világunkban az emberek nagy többsége igen stresszes életvitelt folytat, s mint tudjuk a stressz, a lelki problémák nagy mértékben befolyásolják testi egészségünket is. 

Szeretném a spirituális területeken, valamint a hittudományok területén megszerzett tudásomat az emberek szolgálatába állítani. 

Anthony Ryan szavaival élve: " Semmi sem állandó, Nincsen olyan előre elrendelt út, amit ne lehetne megváltoztatni".

 

Icus.png

Zene Be/Ki