Szeretettel köszöntöm!

 

Vadász Sándorné Ica vagyok. 

1960-ban születtem Monoron, de jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszász városában élek.

Hosszú évek óta éltem az ezoterikus dolgok társaságában férjem által, azonban be kell vallanom, hogy igen szkeptikus voltam ezzel a területtel kapcsolatosan.

 

Aztán 2005-ben történt egy igen jelentős változás mindennapjainkban, amely nagy mértékben megváltoztatta életünket.

Férjem akkor kezdett el foglalkozni eröteljesebben a spirituális dolgokkal. Szinte mindennapossá vált a tanulás. 

Egyik tanfolyam követte a másikat, s folyamatosan haladt felfelé a megkezdett úton.

Sokszor hallottam tőle és másoktól is, hogy a 2010-es év a nagy változások éve lesz, amely igen nagy mértékben befolyásolja, illetve megváltoztatja a párkapcsolatokat is.

Talán ez adta meg a kellő instrukciót, de egyre jobban erősödni kezdett bennem az érzés, hogy nekem is rá kell lépnem a párom által megkezdett útra. Egy viszont biztos volt számomra, hogy az általa évek alatt megszerzett tudás, illetve terület, mint a bioenergetika, vagy pránanadi  kissé távol állt tőlem. 

Valami mást szerettem volna.

 

Először csak az interneten gyűjtöttem az információkat, s majd az év júliusában az addigi elhatározást már tett követte. 

Rátaláltam a Reikire, s úgy éreztem ez az ami engem érdekel. A Reiki 1-es tanfolyam elvégzését követően már tudtam, itt nem fogok megállni.

A 2-es tanfolyam elvégzése után gyökeresen megváltozott az életem.

Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem. Könnyebben veszem az óta is az akadályokat, a testi és lelki megpróbáltatásokat egyaránt.

Már másként látom a világot, s az addigi negativitások folyamatosan eltűntek életemből.

Egyre inkább erősödött bennem a tudat, hogy segíteni szeretnék másoknak testi , illetve lelki problémáik megoldásában.

 

Mesterem Nagy János, akinek nagyon sokat köszönhetek, s aki megerősített abban, hogy mennem kell tovább.

Így aztán megszereztem a Reiki Mester fokozatát, majd elvégeztem az Aktív szellemgyógyászatot  és az Angyal kommunikációt is. Ezt követően pedig megszereztem a Reiki tanár képesítést. Spirituális fejlődésem azonban nem ért véget, hiszen az ember mind több tudásra vágyik. A Silva féle agykontroll elvégzését követően jelentkeztem az Esszénus Teológiai és Vallástudományi Akadémiára, melynek elvégzését követően 2013-ban pappá szenteltek.  

Ma már Jász-Nagykun-Szolnok Megye Szervező és Vezető Püspökeként végzem áldásos tevékenységemet. 

 

Egyre jobban tudatosult bennem, hogy minden betegségnek megvan a lelki eredete. S mivel szerettem volna, ha ezen a területen is segíteni tudok embertársaimnak, így jelentkeztem az ETE Hatodik érzék spirituális képzésére, melynek elvégzését követően sikeres vizsgát tettem. 

Ezt követően elvégeztem a Metamorf masszázs tanfolyamot, hiszen az a tapasztalatom, hogy nagyon sok lelki blokkot, elszenvedett sérelmeket hordozunk magunkban, melyeket még előző életekben szenvedtünk meg. Ezeket a blokkokat, gátakat lehet oldani a metamorf masszázzsal.

Ma már okleveles lélekmentorként igyekszem segíteni a hozzám fordulókat. 

Úgy gondolom mai rohanó világunkban az emberek nagy többsége igen stresszes életvitelt folytat, s mint tudjuk a stressz, a lelki problémák nagy mértékben befolyásolják testi egészségünket is. 

Szeretném a spirituális területeken megszerzett tudásomat az emberek szolgálatába állítani. 

Anthony Ryan szavaival élve: " Semmi sem állandó, Nincsen olyan előre elrendelt út, amit ne lehetne megváltoztatni".

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now